Standard & tillval

Frihet att sätta din personliga prägel när du bygger hus eller fritidshus

Att bygga hus är på många sätt både roligt, tidskrävande och lite nervöst. Alla val ska man göra. Exteriört ska man välja panel, tak, dörrar, fönster och eventuella utsmyckningar och praktiska detaljer. Interiört ska man välja golv, klinkers och kakel, sen kommer vitvaror, köksinredning, badrumsinredning och sist men inte minst vilken uppvärmning huset ska ha.

Tillval till ditt nya hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalitet och design och kommer från landets ledande leverantörer. Utöver det så har vi naturligtvis ett stort urval av tillval så att ni kan sätta er personliga prägel på huset. Exempel på tillval kan vara att byta ut vita hushållsmaskiner mot rostfria, lägga till ett tak över ytterdörren eller varför inte välja till en braskamin från Contura som sprider värme och dessutom ökar värdet på huset. Sätt personlig prägel på ditt hus med våra prisvärda tillval!

Läs våra kompletta leveransbeskrivningar online

Du får även med leveransbeskrivning när du beställer katalogen hem i brevlådan.

Beställ katalog Här kan du beställa våra kataloger!

Beställ katalog
Våra villor Välj villamodell!
Våra fritidshus Välj fritidshusmodell!
Här finns vi Lokalkontor

Våra kontor med husspecialister finns utspridda runt om i Sverige och de ställer gärna upp och hjälper dig hitta rätt tomt, villa och fritidshus.

Kontakta ditt lokalkontor