Brf Kavelbron 4, Älvsjö / Långbro, Stockholms kommun

Här uppförs ett flerfamiljshus i 2,5 bostadsplan. Det blir sex bostadsrättslägenheter, två st etagelägenheter på 124 kvm vardera och fyra st 2:or på ca 46 kvm. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Vill Du bli den första att flytta in i en nybyggd bostadsrätt med ett lugnt och tyst läge i uppvuxna villakvarter, egen barnvänlig trädgård och solig uteplats till varje lägenhet?

På en generös och friköpt tomt i Långbro villaområde i Älvsjö kommer ett bostadshus med sammanlagt sex lägenheter att färdigställas under tredje kvartalet 2013. Husen uppförs på Sjättenovembervägen 209 med beräknad inflyttning i augusti 2013.

Fastigheten har en friköpt tomt om 844² , till varje lägenhet hör en parkeringsplats och dessutom blir det en trevlig och gemensam grillplats med plats för utemöbler!

Byggnadens fasad i vit stående träpanel, grått taktegel, energifönster. Uteplatserna blir stensatta. Lägenheterna saluförs som bostadsrätter och säljs på ritning. De saluförs till ett fast pris vilket betyder att det inte förekommer någon budgivning utan den köpare som först bestämmer sig får köpa lägenheten till det annonserade priset. Lägenheterna är välbyggda med gedigna materialval. Samtliga bostadsrätter utrustas med ett stilrent kök från Marbodal utustade med elspis med häll, köksfläkt, kyl/frys och diskmaskin, allt från Siemens. Badrummen är helkaklade, rymliga och väl utrustade med duschhörna med klarglasdörrar, tvättställ, WC, handdukstork samt tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare). Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat. Samtliga fönster är s.k. energiglasfönster. Alla golv i ek lamellparkett med golvvärme, vitmålade väggar och vitmålade tak.

Borohus är husleverantör.

Försäljning sker genom:
Balders Ädelmarks Fastighetsmäklare
Göran Clason, Telefon: 08-600 20 99

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!