Brf Lillbäcken, Vemdalen

Fantastiskt, naturskönt och strategiskt rätt plats mellan Vemdalen och Klövsjö. 

Borohus är materialleverantörer till ett nyproduktionsprojekt på Harrströmsvägen 5 -23 Brf Lillbäcken i Sångbäcken. 

Totalt 16 bostäder i storlekarna 73,3 kvm med funktionell och spännande planlösning med allt vad ett modernt boende skall innehålla. Föreningen äger fastigheten och varje medlem kommer förvalta sin egen bostad. 

Försäljning sker via Miradora.

Hans-Göran Saldner
070-521 46 99
hgsaldner@gmail.com

Håkan Ahlén
070-312 98 71
hakan.ahlen@miradora.se

Mats Matsson
070-6092295
mats@svg.se

Det är ett klokt val att köpa ett nyproducerat hus. Glöm dyra, tidsödande renoveringar och nervkittlande budgivningar. När du köper ett nytt hus från oss är priset alltid fast och du kan enkelt räkna ut vad ditt boende kommer att kosta dig varje månad.

Ditt nya hus ger dig inte bara ett fräscht och funktionellt boende, det ger dig också tid över för familj och fritid.

Vi erbjuder 16 stycken fullmatade fjällbostadsrättslägenheter på en härligt solig syd/sydvästsluttning med milsvid utsikt över fjällen till försäljning. Vi kallar bostadsrättsföreningen för Lillbäcken.

Här i Lillbäcken, upplever du fjällvärldens panorama och stillhet, men du befinner dig samtidigt centralt i aktivitetsområdet, vinter, vår, sommar och höst. Lillbäckens läge är optimalt, mitt i fjällvärldens stillhet mellan Vemdalsskalets stora utbud och Klövsjö, ”världens vackraste fjällby”, med en mångfald av upplevelser, aktiviteter och service i närområdet.

När man öppnar ytterdörren möts man av en väl tilltagen storstuga, där de ljusa färgerna och ryggåstaket ger en extra rymd och öppenhet åt rummet. Storstugan är utrustad med en braskamin både för mysfaktorns skull och även för den härliga värmen som den samtidigt bidrar med. Köket kommer från Marbodal och är klassiskt vitt. Från storstugan har man tillgång till den rejäla altanen där du finner naturen inpå bara knuten. Placeringen av altanen är väl genomtänkt för att kunna njuta av den fina utsikten över dalen och samtidigt ta del av den sköna eftermiddagssolen. Passerar man vidare genom hallen når man WC/Dusch samt de tre sovrummen som är anpassade för sex personer. I WC/Dusch finns även en bastu. Bastun ger den där extra livskryddan för en frusen kropp efter en lång dag på skidor eller kanske en skoterfärd. Förvaring är en viktig del när man är många under samma tak. I hallen finns därför en stor skjutdörrsgarderob där de boendes ytterkläder lämpligen kan placeras och mindre garderober i två av sovrummen. Utvändigt intill entrén finns ett förråd med värme för placering av skidor och annan utrustning, förrådet är även utrustat med tvättmaskin och torkskåp. Huset värms upp med bergvärme som levereras via kulvert, hela boendeplanet har golvvärme vilket ger bästa komfort. Tappvarmvatten erhålles via en 110 liters varmvattenberedare med förvärmt vatten. 

Utvändigt finns gatubelysning som möjliggör aktiviteter ute även kvällstid, det är även en säkerhet när barnen rör sig i området. Husen är anslutna till ett VA-nät som ägs av samfälligheten i området. Husen är anslutna till Telias fibernät, (TV, internet och tele) hastigheten väljer man själv. Ytskikten i badrummet är kakel ock klinker, golv i övriga torra utrymmen består av parkett. Väggar och tak i övrigt består av målad gips och vitlaserad panel. Fönstren har 3-glas energiglas. Väggarna är 240 mm tjocka , taket är isolerat med 400 mm lösull. Betongplattan som består av 100 mm betong och är isolerad med 300 mm cellplast och har isolerad kantbalk. Värmen kan styras från distans. Husen kommer byggas fortlöpande och förväntas vara klara och färdigställda under 2017.

Dokument 

Brf Lillbäcken broschyr

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!