Brf Skeppet, Glommen

Bostadsrätter i Glommen strax utanför Falkenberg, med underbart läge nära hav och natur. Borohus uppför i samarbete med Mjöbäcks ett mycket tilltalande nyproduktionsprojekt i ett naturskönt område i Glommen, Falkenberg. Föreningen består av nio radhus med totalt 39 bostadsrätter i storlekarna 89,6 m² respektive 114,4 m², alla bostäderna har smart och funktionell planlösning. Byggnationen startade Q1 2021 och inflyttning sker löpande och startade Q4 2021.


OmrådeGlommen, Falkenberg
AdressLia Nils väg
Antal bostäder39 st bostadsrätter
Storlek89,6 m² – 114,4 m²
SäljstartSLUTSÅLT
InflyttningQ4 2021
PartnerMjöbäcks

Bostadsrätter i Falkenberg

Brf Skeppet, dvs föreningen, äger fastigheten och varje medlem kommer att förvalta sin ”egen” tomt enligt situationskartan. Samtliga bostäder får egen parkeringsplats samt ett tillhörande förråd. Fastigheten är ansluten till fibernätet. Husen byggs med allra högsta kvalitet vilket innebär välisolerade ytterväggar, tak och golv och aluminiumbeklädda 3-glasfönster med lågt u-värde. Allt detta bidrar till ett energisnålt och komfortabelt boende.


Nya bostäder i Glommen, Falkenberg

Brf Skeppet består av nio radhus, totalt 39 bostäder. Lägenheterna har 89,6 m² respektive 114,4 m² boarea. Lägenheterna har en genomtänkt utformning som gör att du får ett flexibelt och trivsamt boende i många år framöver. Här lever du ett bekvämt liv med ett hem som är helt nytt, fräscht och modernt.


Planlösning hustyp A och C

Bostadsrätterna i hustyp A består av 4 rum och kök i 2 våningar på totalt 89,6 m². Entrén består av en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter och i anslutning till hallen finns WC med dusch samt en rymlig tvättstuga. Kök och vardagsrum är helt integrerade och har dubbeldörrar som leder till en härlig uteplats. På övervåningen finns 2 stora sovrum, klädkammare, WC med dusch och ett perfekt rum för hemmakontor.


Planlösning hustyp B och D

Bostadsrätterna i hustyp B består av 5 rum och kök fördelat på 2 plan och 114 m². Här är entrén placerad centralt där man möts av en rymlig hall med WC och dusch på ena sidan och stor tvättstuga på den andra. Från hallen kommer man till det stora rymliga köket/vardagsrummet som har dubbeldörrar ut till det stora altanen. På övervåningen finns tre sovrum där föräldrasovrummet har egen klädkammare. Här finns även en toalett med dusch och ett stort allrum.


Förråd


BroschyrTillval


Försäljning pågår

Är du intresserad av att köpa någon av bostäderna i det här projektet, kontakta Anna Nergården för intresseanmälan eller för mer information.

anna nergården borohus
Anna Nergården

Telefon: 0702-46 15 86

E-post: anna.nergarden@borohus.se

Borohus AB
Stortorget 1
311 30 Falkenberg

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!