Brf Furuhöjden 6, Fullersta, Huddinge

Projektet är vackert beläget med naturen som granne och det är ingen trafik alls som passerar utanför då projektet ligger precis vid en återvändsplan.

Bostäderna är fördelade på två parhus och två mindre studiohus. Dessa genomsyras av innovativ arkitektur och väl utvalda materialval såsom, vitoljade ekgolv, kökssnickerier och badrumsinredning från danska HTH, infällda spotlights och ljudsystem från Sonos bland annat. Samtliga bostäder kännetecknas av ljus och rymd, dubbel takhöjd upp till 5 meter och stora panoramafönster som tack vare husens placering ändå får ett gott insynsskydd. Bostäderna är väl anpassade för området och arkitekturen är stram och helt rätt i tiden med fasad behandlad med järnvitriol.

De stora fönsterpartierna gör att känslan mellan inne och ute suddas ut. Husen är framtagna av arkitektbyrån Hultman & Vogt unikt för detta projekt. Alla bostäder får sin egen trädgård och parkeringsplats.

Furuhöjden i Fullersta är ett litet nyexploaterat område inte långt från Huddinge Centrum. I området finns trevliga förskolor, skolor, bussar och strövområden och precis vid bostäderna finns ett löparspår. Här bor du granne med naturen!

Välkommen hem!

33 kvm
Här fi nner vi en pärla som visat sig vara en riktig storsäljare i tidigare projekt. Att få möjligheten att bo kvadratsmart i sitt egna lilla hus med tillhörande trädgård är något som knappt fi nns på marknaden och vi ser en stor målgrupp som kan tänka sig bo här. Denna bostad håller samma kvalitéer som de större bostäderna.

Den yteffektiva planlösningen består av kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning där del av vardagsrummet får en takhöjd om ungefär 3,5 meter som tillsammans med det stora panoramafönstret ger ett härligt ljusinsläpp. I anslutning till köket fi nner vi ett duschrum. Påkostat kök från HTH med bänkskiva och stänkskydd i Corestone samt integrerade vitvaror för en mer minimalistisk design. Vi har även valt att dölja en kombinerad tvättmaskin/torktumlare bakom en av luckorna. Förvaring fi nns i form av två garderober invid entrén och ovan duschrummet fi nns ett utrymme om ca 3 kvm som nås från loftet. Man kan även med fördel inreda loftet med måttanpassade garderober för extra förvaring.

125 kvm
Här har vi bostaden för den moderna barnfamiljen som önskar ett enkelt och smidigt boende med hög arkitektonisk design utan bekymmer. Bostaden erbjuder både funktionell planlösning och spännande inslag såsom dubbel takhöjd om 5 meter och stora panoramafönster upp till tak. Entréplan kännetecknas av stora sociala ytor såsom
vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. Köket ger gott om arbetsytor och förvaring och vetter mot matplatsen som utgör en stor del av huset då den binder ihop
köket och vardagsrummet samtidigt som just denna plats bjuder på dubbel takhöjd om hela 5 meter. Vardagsrummet är rymligt och möjliggör olika möbleringsalternativ. Här fi nns även utgång till trädgården. I anslutning till den rymliga entréhallen fi nner vi både duschrum och en separat tvättstuga. Här kan man stänga inne all tvätt och ”stök”. Under trappan fi nns också förvaringsmöjlighet.

Vi har valt att placera bostadens samtliga sovrum på övervåningen då vi vet att många vill ha familjen samlad. Här finns också ett badrum med badkar men även ett allrum där barnen kan leka och se på tv.

Den vattenburna golvvärmen ger en behaglig och jämn värme
utan element vilket också förenklar möbleringen.

Dokument

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!