Brf Högmora 19, Vyn i Huddinge

Brf Högmora 19 är omsorgsfullt ritat med den aktiva barnfamiljen i fokus. Projektet är optimalt beläget i natursköna och expansiva Högmora där flera av bostäderna ges utsikt mot sjön Magelungen. Här är det direkt närhet till både den kommande förskolan och busskommunikationer. Projektet angränsar även till löparspår och naturområden med badsjöar inte långt bort. Projektet inrymmer moderna parhus med en samtida arkitektur i olika storlekar och yteffektiva studiohus. Bostäderna säljs helt nyckelfärdiga med altaner och gräsmatta.

Gatuvy från Brf Högmora 19

MODERNA BOSTÄDER RITADE MED DEN AKTIVA BARNFAMILJEN I FOKUS


OmrådeHögmora, Huddninge
AdressHögmoravägen 45, 141 37 Huddinge
Antal bostäder19 st
Storlek33 m² – 133 m²
SäljstartPROJEKT SLUTSÅLT
InflyttningQ3 – Q4 2021
PartnerInnovation Properties

Bostäderna

Parhus, 6 rum och kök
Storlek: 133 kvm


Familjevänligt parhus om 6 rum och kök med trevliga sociala ytor på entréplan som tillsammans med dom stora fina fönsterpartierna skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Materialvalen är varma i sina toner som tillsammans med dom stora fönsterpartierna i ek skapar unika och attraktiva bostäder att trivas i under lång tid. Under trappan skapas ett naturligt utrymme för dold förvaring. I anslutning till hallen ligger badrum med dusch samt separat tvättstuga. Det stora köket har fönster mot entrésidan samt ansluter till vardagsrummets naturliga matplats och dom fina fönsterpartierna.

På övervåningen inryms husets fyra sovrum tillsammans med ett allrum och ett badrum med badkar.


Brf Högmora 19
Parhus, 4-5 rum och kök
Storlek: 72 + 45 kvm

Unikt boende utöver det vanliga med dubbel takhöjd och takfönster som skapar en bostad utöver det vanliga.

Direkt när man öppnar dörren möts man av dubbel takhöjd och takfönster. Trappan med räcke i glas leder upp till övervåningen.

I anslutning till hallen ligger badrum/kombinerad tvättstuga med badkar. Vidare in i huset möts man av köket, matplatsen och den fina vardagsrumsdelen med fantastisk rymd och fina fönsterpartier som leder ut till altan och trädgård. Entréplan inrymmer även två sovrum.

På husets övervåningen står det köparen fritt att disponera ytan. Man kan med fördel nyttja den som dels ett tv-rum med utsikt ner mot vardagsrummet och i andra delen kan man inreda ett sovrum med både gavelfönster och två takfönster.


Brf Högmora 19
Studiohus, 1 rum och loft
Storlek: 33 kvm

Vårt studiohus erbjuder ett ytterst effektivt boende på 33 kvadratmeter golvyta. Det välplanerade studiohuset med sovloft ger ett bekvämt boende med parhusens alla kvalitéer. Entréplanet präglas av ett öppet och socialt utrymme. Studiohusets planlösning är extremt väl utnyttjad med en öppen yta mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet får en dubbel takhöjd på 3,5 meter vilket ger rummet härlig rymd. Entréplanet har ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora panoramafönstren med skjutdörrsparti som öppnar upp mot den privata uteplatsen och trädgården.

Det smakfulla köket utmärks av en vacker bänkskiva i granitkeramik, och där vitvarorna och tvättmaskinen är integrerade eller dolda bakom luckor. Hela bostaden har vitpigmenterad enstavig ekparkett. En trappa upp återfinns en ljus loftvåning som rymmer en dubbelsäng.


Området

Högmora ligger mellan sjön Magelungen och Trehörningen och har länge varit ett uppskattat fritidsområde vars historia går tillbaka ända till stenåldern. Här bor man granne med naturen med närhet till Örlångens naturreservat som erbjuder grillplatser, vandringsleder och härliga naturupplevelser och möjliggör ett aktivt friluftsliv.

Inom området finns våtmarker med högt skyddsvärde för fågellivet. Örlången, Ågestasjön, Mörtsjö och en del av Trehörningen ligger alla inom naturreservatets område varav Örlången är den största. Sjön är omtyckt och välbesökt av Huddingeborna året om och inbjuder till fiske, bad, fågelskådning och kanoting. Vinterhalvåret är det skridsko- och långfärdsskridskoåkning på sjön som gäller. Promenader och skidåkning är andra populära aktiviteter i området liksom möjligheten att plocka svamp och bär beroende på årstid.

Högmora ligger nära Huddinge centrum där det finns ett brett utbud av butiker, nöje, service, mat och kultur. Här finns väletablerade kedjor samt många små lokala handlare. Shoppingcentret är en trevlig och självklar mötesplats för boende i kommunen och här träffas man för att shoppa, äta en bit mat och umgås i en levande torgmiljö. I kommunen finns muséer, kulturhus samt bibliotek. Kulturutbudet är stort med många årliga evenemang.

Inte långt från Högmora ligger även etablerade Farsta centrum med generösa öppettider. I centrumet samsas 150 butiker, mataffärer och restauranger.

Läget är optimalt för de som vill ha närhet till naturområden men samtidigt ha möjligheten att snabbt kunna ta sig in till stan.

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!