Brf Dalvallen 22, Storhogna

I det mycket omtyckta skid- och friluftsområdet i Storhogna har Borohus byggt fantastiska fjällstugor i form av parhus.

Stugor parhus i Vemdalen Storhogna

MODERNA FJÄLLSTUGOR I PARHUS MED PERFEKT LÄGE I UNDERBARA STORHOGNA


OmrådeVemdalen
AdressBlåkhakevägen, Dalvallens Fjällby
Antal bostäder22 st (11 parhus)
Storlek95,6 m²
SäljstartSLUTSÅLT
Inflyttning Q3 2021 – Q1 2022
PartnerEgen regi

Vemdalen, Storhogna

Borohus bygger totalt 22 bostäder, 11 parhus, i Dallvallens Fjällby, på ett område med tomter i söderläge just där Sångbäcken har sitt tillflöde. Området tillhör Storhogna, Vemdalen. Man tar sig smidigt hit med bil, flyg, tåg eller buss. Avståndet från Stockholm är 48 mil, från Göteborg, 65 mil och från Örebro, 45 mil.

Området runt Storhogna och Dalvallens Fjällby präglas av sin snösäkerhet och den orörda naturen direkt inpå knuten. Tillsammans med de alpina anläggningarna Klövsjö, Vemdalsskalet och Björnrike bildar Storhogna den välkända destinationen Vemdalen.

Fjällstugor utöver det vanliga

Brf Dalvallen 22 består av 11 hus med två bostadsrätter i varje. Husen har liggande träpanel, klassiskt sadeltak och de är målade i en modern mörkgrå kulör. Alla bostadsrätterna består av sex rum och kök fördelat på entréplan och loft. Till varje bostad hör ett förråd på 3,0 kvm. Både ingången till förrådet och ingången till huset ligger under tak. Boarean är totalt 95,6 kvm, 72,4 kvm på entréplanet och 23,2 kvm på loftet.

Planritningar och fasadritningar

Fjällstugorna har en väl genomtänkt planlösning som gör att det finns gott om plats för både gemenskap och vila. På bottenvåningen dominerar den härliga öppna känslan i storstugan och köket. De stora fönstren med spröjs, kaminen från Contura i hörnet och snedtaket som sträcker sig hela vägen upp till andra våning hänför och bjuder in till mysiga spelkvällar efter härliga dagar i skidbacken eller efter vandringarna ute på fjället.


Sovrummen har vi placerat i ena änden av huset, två större och ett mindre på nedervåningen och ett stort på andra våningen, loftet. Badrummet som är placerat i husets mitt har självklart bastu, vilket förstärker känslan av lyx i fjällstugan! På loftet finns även ett litet badrum med dusch. Utöver sovrummet finns här även plats för ett allrum där enbart ett räcke med träspjälor skiljer rummet från den öppna ytan i storstugan. Välkommen hem till en fantastisk stuga i fjällen.

Bläddra eller ladda ner broschyren

Försäljning

Är du intresserad av att köpa någon av bostäderna i det här projektet är du varmt välkommen att kontakta Anna Nergården för mer information.

anna nergården borohus
Anna Nergården

Telefon: 0702-46 15 86

E-post: anna.nergarden@borohus.se

Borohus AB
Stortorget 1
311 30 Falkenberg

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!