Lovehusen, Skuru Udde

Borohus är materialleverantör till dessa moderna parhus ritade av arkitekten Love Arbén.


Skuru Udde

Skuru Udde är nya gator i gamla kvarter – hus som inspirerar och som arkitekt Love Arbén har ritat just för den här platsen. Lovehusen ligger på Skurusundsvägen, en väg som slingrar sig långt ut på udden för att sluta precis vid stadens inlopp med färjeleder och fritidsbåtar i fonden. Lovehusen tonar upp sig här med sin Sea Ranch-arkitektur. Det här är hus som verkligen utnyttjar den kuperade terrängen och som plockar upp dramatiken i vyerna. Flera av husen har sjöutsikt över Stockholms inlopp mot Lidingö och Vaxholm från både takterrass och fönster. 

På Skuru Udde har du gångavstånd till förskolan Utskogen och Borgvallaskolan. Den aktive kan ta en löptur längs vattnet samtidigt som du har gångavstånd till badklippor och barnens egna lekplats. Söker du något lugnare har du skogspromenader, Ekensdal och en egen vik på morgonrocks-avstånd. 

Utöver att fylla Lovehusen på Skuru Udde med lekfull arkitektur och utsiktsplatser, så har Love även i detta projekt fört samman smarta planlösningar med moderna innovationer. Idag vill vi ha varierande liv och kunna välja mellan socialt och privat. Vi tänker på miljön och vill omge oss med hållbara material. Här lever du i en idyll där det samtidigt är enkelt att vara miljömedveten, kanske ladda elbilen och ta dig mellan det lokala, urbana och naturnära.

LOVEHUSEN PÅ SKURU UDDE MED LEKFULL ARKITEKTUR OCH SPÄNNANDE UTEPLATSER

OmrådeSkuru Udde
AdressSkurusundsvägen
Antal bostäder6 parhus, 12 bostäder
Storlek126-168 (plus 28) m²
ArkitektLove Arbén
InflyttningQ4 2021
Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!