Fogdaröds Ängar, Höör

Här har ni möjlighet att bygga er drömbostad i ett mycket attraktivt område. Fogdaröds Ängar ligger i anslutning till redan befintliga villaområden. Området består av totalt 28 tomter varav Borohus tillsammans med VästkustStugan förmedlar 14 av dem. Tomterna varierar i storlek från lättskötta 328 m² till 764m². I totalpriset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber.

Välkommen till Höör, en charmig kommun belägen mitt i Skåne och omgiven av en förtrollande natur. Här får invånarna ta del av den småstadsidyll som präglar livet, samtidigt som de har nära till pulsen av storstadslivet. Med endast en halvtimmes tågresa till Lund och Malmö blir möjligheterna till storstadsäventyr aldrig långt borta. Kommunen rymmer över 16 000 invånare, varav 9000 bor i tätorten. En växande grupp som väljer att kalla Höör sitt hem är småbarnsfamiljer som uppskattar den trivsamma atmosfären.

Höör har gjort sig känt för sin natursköna omgivning, vilket inkluderar flera underbara badsjöar, natursköna promenadslingor och rekreationsmöjligheter. För den som söker en aktiv fritid finns det gott om möjligheter, från skatepark och bowlingbanor till simhall och ishall. Bosjökloster golfbana bjuder in till en förtrollande golfrunda mellan östra och västra Ringsjön, medan Skånes djurpark lockar med roliga aktiviteter och äventyr för hela familjen.

Området Fogdaröd Ängar utgör en idyllisk utkant av Höörs centrala delar och erbjuder inte bara en fin naturupplevelse utan också en redan väletablerad infrastruktur. Här finner man trygga gång- och cykelvägar som leder till skolor och tågstation. Höör stoltserar med både kommunala och fristående förskolor och skolor för att tillgodose invånarnas behov.

Serviceutbudet i centrala Höör är omfattande och lättillgängligt, med optiker, apotek och vårdcentral. Här finns även bank, hälsokostaffär, sportaffär och klädesbutiker för att möta olika behov. Större varuhus som Jysk, Dollarstore och CityGross bidrar till det breda utbudet. När det är dags för god mat och dryck finns det gott om alternativ på ortens caféer och restauranger. Höör är helt enkelt en plats där man kan njuta av både det natursköna och det bekväma i vardagen.

För mer information kontakta:

Borohus representant:
Stefan Kristoffersson
E-post: stefan.kristoffersson@borohus.se
Telefon: 0725-61 10 55

eller

Skandiamäklarna i Höör
Ann-Sofie Bredahl
E-post: ann-sofie.bredahl@skandiamaklarna.se
Tel: 0720-77 77 54

Köp av tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med VästkustStugan, Borohus eller Mjöbäcks om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. 

LänSkåne
KommunHöör
Ort / OmrådeHöör / Fogdaröd
Antal bostäder28 tomter/villor
BostadsformÄganderätt
ProjektägareBorohus AB, VästkustStugan AB och Mjöbäcks
Hitta din tomt Lediga tomter
Våra villor Välj villamodell!
Våra fritidshus Välj fritidshusmodell!
Bygga hus Så går det till
Hållbarhet Smarta miljöval
Priser Vad kostar det?