Brf Termometern 24, Vistaberg, Huddinge kommun

Hem utöver det vanliga

Borohus i samarbete med Innovation Properties uppför ett nyproduktionsprojekt om 24 bostäder fördelat på åtta parhus och åtta mindre studiohus.

Projektet genomsyras av innovativ arkitektur och väl utvalda materialval såsom kökssnickerier och badrumsinredning från danska HTH, infällda spotlights, modern trappa med glasräcke m.m. Samtliga bostäder kännetecknas av ljus och rymd, dubbel takhöjd upp till 5 meter och stora panoramafönster som tack vare husens placering ändå får ett gott insynsskydd.

Bostäderna är väl anpassade för området och arkitekturen är stram och helt rätt i tiden med fasad behandlad med järnvitriol och de stora fönsterpartierna gör att känslan mellan inne och ute suddas ut. Konceptet är framtaget specifikt för dessa bostäder i samråd med arkitekten men för den som ändå önskar sätta sin egen prägel finns det några väl utvalda tillval. Till varje bostad tillhör en gräsmatta och en till två parkeringsplatser samt förråd.

Glömsta/Vistaberg är ett naturskönt och strategiskt rätt område med närhet till både Huddinge C och E4:an. Här finns gott om strövområden och den populära badsjön Gömmaren ligger endast 10 minuters promenad från föreningen. I området finns även dagis och den populära Vistabergsskolan. Buss avgår ca 200 meter från bostaden.

Välkommen hem!

Dokument

Brf Termometern 24

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!