Brf Sundbystrand i Strängnäs

Varmt välkommen till Stallarholmen, här uppför Borohus fem stycken parhus, totalt tio bostäder åt Brf Sundbystrand i Strängnäs.

Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Nära den vackra naturen och samtidigt inte längre bort än en timme med bil eller tåg från StockholmCity. Här bor ca.3 400 personer och samhället växer och har utvecklats under ett flertal år bl.a. genom det nya området Sundby Strand. Det är ett livskraftigt och initiativrikt samhälle med bl.a. egen distriktsköterska och kommunal skola från förskola till nionde klass. I Stallarholmen finns över 25 aktiva föreningar bl.a. Sveriges största Vikingaförening, en stor idrottsverksamhet, golfklubb, sångkörer, motorklubb och mycket mera.

I Gula Industrihuset finner man idag många olika lokala småföretag som definitivt är värt ett besök. Allt från hantverk, charkbutik, Printz bageri och mycket annat. I centrala Stallarholmen finns livsmedelsbutik, kafé, pizzeria och frisör som ett urval av utbudet.

Stallarholmen bjuder på många sevärdheter och en natur som är svårslagen. Som ex finner vi här tre olika kyrkor, Mälsåkers slott och Åsa gravfält.

Det finns busstrafik som tar dig till Läggesta station i Mariefred eller resecentrum i Strängnäs vilket innebär att det inte är ett måste att ha bil.

I Stallarholmen finns för de allra minsta möjlighet till både förskola, öppen förskola samt familjedaghem. Den lokala grundskolan, Stallarholmsskolan, innefattar årskurs fsk-9.

Brf Sundbystrand

Brf Sundbystrand består av fem parhus, totalt tio bostäder. Lägenheterna har 94 alternativt 54,8 kvm boarea. Husen har en genomtänkt utformning som gör att du får ett flexibelt och trivsamt boende i många år framöver. Här lever du ett bekvämt liv med ett hem som är helt nytt, fräscht och modernt.

Modern design

Här får du ett boende med många möjligheter. Du möts av luftiga och ljusa ytor där den öppna planlösningen skapar ett socialt och trivsamt hem. Från vardagsrummet når du enkelt den egna trädgården, solen och naturen. När du lagar mat har du fin kontakt med hela våningsplanet och kan se vad som händer i vardagsrummet och vid matplatsen. Sovrummen är perfekta för vila och rekreation. Det är här du kan koppla av efter dagens aktiviteter och vakna upp utvilad och fräsch. Möjlighet finns att skapa ytterligare ett sovrum i den stora A-lägenheten. Ett tillhörande förråd/teknikrum ingår till varje bostad. Till A-lägenheterna ingår även en Carport/ Förråd.

Försäljning sker genom:

Mäklarhuset
Johan Svärd
Fastighetsmäklare
Storgatan 14
645 30 Strängnäs
Mobilnr: 070-851 51 85
johan.svard@maklarhuset.se

Ekonomi

Bostadsrättslägenhet (A) 94 kvm, 4 rum & kök med Carport/förråd.
Upplåtelse avgift 0 kr
Insats 1.989.000 kr 
Månadsavgift: 4.083 kr

Bostadsrättslägenhet (B) 54,8 kvm, 2 rum & kök
Upplåtelse avgift 100.000 kr
Insats 1.170.000 kr
Månadsavgift: 2.380 kr

Det är först till kvarn principen som tillämpas. 

Dokument

Brf Sundbystrand Stallarholmen broschyr

Brf Sundbystrand broschyr

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!