Garage & Carport - Borohus

Sidor

Garage & Carport

Garage/Carport för en eller två bilar och vad mer behöver du plats till? Kanske vill även gräsklipparen, skottkärran, familjens cyklar och nya golfutrustningen ha tak över huvudet? Ett garage från Borohus kan precis som våra villor och fritidshus anpassas för dina utrymmes- och förvaringsbehov. Här visas fyra exempel på garage/carportar som vi med nöje gör förändringar på. Välj mellan isolerat och oisolerat utförande.

Vi ställer samma höga krav på våra komplementsbyggnader som för våra villor och fritidshus. Därför har vi en hög standard och komplett leverans och vår tillverkning sker inomhus under tak där bland annat ytterväggarna prefabriceras i storblock.

Ritningar för bygglovsansökan och projekteringsritningar (måttsatt grundritning, el- och monteringsritningar) ingår. Transport ingår och byggsatsen transporteras så långt farbar bilväg för större lastbil finns.

Vår stora flexibilitet medger att vi kan tillmötesgå de flesta krav och önskemål. Utöver det självklara att kunna välja mellan isolerat eller oisolerat utförande är det mesta är möjligt. Lägg till eller dra ifrån och gör garaget i den storleken som passar dig. Längd, bredd, höjd, utseende och takutformning. Ur våra underleverantörers breda sortiment kan du göra de tillval som passar din komplementsbyggnad.

Läs mer i vår Garage/Carport broschyr under Standard och Tillval.

Beställ katalog Här kan du beställa våra kataloger!

Beställ katalog
Våra villor Välj villamodell!
Våra fritidshus Välj fritidshusmodell!
Här finns vi Lokalkontor

Våra kontor med husspecialister finns utspridda runt om i Sverige och de ställer gärna upp och hjälper dig hitta rätt tomt, villa och fritidshus.

Kontakta ditt lokalkontor