Hills Ski & Pool Lodge 365, Lindvallen

Hills Ski & Pool

Borohus uppför 28 lägenheter till Hills Ski & Pool Lodge 365.

Ett hem på annan ort med en känsla av frihet och välmående. Lägenheter med nyskapande arkitektur och med plats för drömmar. Välkomna till the Hills 365 dagar om året.

Hills Ski & Pool Lodge 365 är ett unikt och exklusivt åretruntboende med utsikt mot Lindvallen och de snöklädda fjälltopparna. De arkitektritade husen får alla en modern framtoning med tydlig ”lodgekänsla”. Med stora spröjsade fönster öppnar alla lägenheter upp för ljusinsläpp och fantastik utsikt mot fjällvärlden. Varje bostad har också en väl tilltagen terrass eller balkong där man kan njuta av frisk luft och vackra vyer oavsett årstid.

I varje hus finns det fyra lägenheter med tre till fyra rum och kök. Önskar man större boyta kan två enheter slå ihop till en om hela sex rum och kök. Alla bostäder har öppen planlösning med mycket ljusinsläpp, de mindre sovrummen har inbyggda våningssängar och i varje lägenhet finns dessutom bastu med utsikt mot fjället.

Tack vare direktkontakt med liften 303 Express via egen lift (ca 120 meters avstånd mellan de båda liftarna), får du tillgång till hela fjället från lägenheten (Ski In/Ski Out). Från liften når man några av Sälens mest utmanande backar och man tar sig lätt vidare i skidsystemet. Bredvid 303 Express finns Valles Skidland Sydpoolen med rullband och knapplift för de minsta och nybörjarna, även härifrån tar man sig enkelt vidare för att utforska det stora, spännande skidsystemet.

Hills Ski & Pool Lodge 365 erbjuder ett aktivt åretruntboende – därför anläggs en pool med soldäck i området och utanför finns cykelstigar som man lätt kan hoppa på och utforska området via. På sommaren tar man sig enkelt bort till Gustavstorget och Bikeparken.

Hills Ski & Pool Lodge 365 är beläget endast 500 meter från Experium med restauranger, affärer, SPA, bowling och äventyrsbad. Här finns allt för att förgylla en vistelse i Sälen.

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!