Brf Svinningehöjden 20, Österåker

Borohus uppför i samarbete med Innovation Properties arkitektritade, yteffektiva parhus i Skärgårdskorten Svinninge. Svinninge ligger bara ca 2,5 mil från centrala Stockholm och här bor man med naturen och skärgården som närmsta granne. Hela området präglas av nyproducerade villor av mycket hög klass.

Den här etappen av projektet kommer att innehålla arkitektritade parhus om 91,5 och 105,4 m² boyta fördelade på 4-5 rum och kök. Alla bostäderna kommer uppföras nyckelfärdiga med utrullade gräsmattor och färdiga altaner.

Gatuvy från Svinningehöjden

ARKITEKTRITADE PARHUS I SKÄRGÅRDSMILJÖ


OmrådeÖsteråker
AdressLötvägen 25 med flera
Antal bostäder20 st
Storlekca 91,5 m² och 105,5 m²
SäljstartQ2 2021
InflyttningQ3 2022
PartnerInnovation Properties

Planritningar och material

Bostäderna kommer genomsyras av omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp mot naturen. Planritningarna är funktionella med de sociala ytorna på entréplan och familjens privata sovrumsavdelning med 3-4 sovrum (möjligt allrum beroende på disposition) på övervåningen. Det kommer att finnas badrum på båda våningsplanen.

Område: Svinninge, Österåker. Svinninge är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Österåker med närhet till Svinninge Marina som håller absolut högsta klass.

Adress:  Lötvägen 25 mfl, Österåker

Antal bostäder: 20 stycken

Bostadsyta: ca 91,5 och 105,5 m²

Säljstart: q2 2021

Inflyttning: q3 2022

Försäljning sker via Alexander White.

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!