Brf Runstens Äng, Haninge Kommun

Varmt välkomna till Runsten i Haninge kommun. Här hittar du orörd skog, vattendrag och ängar runt husknuten. Här uppför Borohus tio st parhus, totalt 20 bostäder åt Brf Runstens Äng.

Med naturen och den internationella hästanläggningen i centrum byggs här på sikt ett helt nytt samhälle med bland annat villor, parhus, lägenheter, så väl som nya stall, förskola, kontorshotell, restauranger m.m.

Bo nära din häst för att slippa resvägen till stallet. Här finns massor att göra även för dig som inte är intresserad av hästar. Närmaste golfbana finns 15 minuter bort, gott om fina löprundor på grus- och ridvägar, skogens lugn med svamp- och bärplockning för att bara nämna något.

Bo i lugn och rofylld miljö, och öka livskvalitén för hela familjen. SL buss finns ca. 4 km från fastigheten vid Sorundavägen. SL buss finns även i Riksten som ligger ca. 6 km från Runsten för vidare transport till Tullinge pendeltågstation.

Närmaste förskola och skola finns i Riksten, ett nybyggt bostadsområde ca.6 km från Runsten. Det finns även förskola i Tungelsta som ligger i Haninge kommun beläget ca 9 km från Runsten.

Matvarubutik Ica Nära med bra sortiment finns i Riksten.

Brf Runstens Ang 2
Brf Runstens Ang 1
Brf Runstens Ang 3

Försäljning sker genom

Anna Dahlgren
Fastighetsmäklare
Direktnr: 0708-113085
Mobilnr: 0708-113085
anna@totalmaklarna.se

Dokument

Brf Runstens Äng broschyr

Brf Runstens Äng tillval

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!