Brf Växthuset i Ulricehamn

 

 

Totalt 19 bostäder i storlekarna 91,4 kvm med funktionella och spännande planlösningar med allt vad ett modernt boende skall innehålla.

Föreningen äger fastigheten och varje medlem kommer förvalta sin egen bostad.

En carport och ett förråd ingår till respektive bostad. Det kommer finnas fiberanslutning i varje lägenhet.

Brf Växthuset i Ulricehamn

OMRÅDE: Villastaden, Ulricehamn

ADRESS: Växthusgatan 17-22, Ulricehamn

ANTAL BOSTÄDER: 19 bostäder

SÄLJSTART: Februari -20

INFLYTTNING: Q4 -20

FÖRSÄLJNING: Fastighetsbyrån i Ulricehamn PROJEKT SLUTSÅLT


Bläddra i broschyren Brf Växthuset i Ulricehamn:Brf Växthuset i Ulricehamn:Kika på introduktionsfilmen över Brf Växthuset i Ulricehamn:Lite fakta om Ulricehamn

Den pittoreska staden Ulricehamn invid sjön Åsunden har varit en populär boplats för människor i 700 år! Redan på medeltiden fanns en liten handelsstad här, från början med namnet Bogesund. Sedan 1700-talet bär staden namn efter drottning Ulrica Eleonora och för 100 år sedan var staden en populär kurort, känd för sitt vackra läge och sin rena luft.

Ulricehamn ligger kring Åsundens norra ände med bebyggelse som fyller sluttningarna ner mot sjön. Centrum utgörs av det vackra sjönära läget och av en gågata med kullersten, kantad av små mysiga butiker. De senaste åren har utbudet av caféer och restauranger ökat markant och satt den lilla staden på finsmakarkartan.

Sommartid är staden en livlig turiststad och en välbesökt pärla vid den glittrande Åsunden. Men turisterna hittar hit även vintertid. Här finns fina skidspår och en av Sydsveriges främsta alpina anläggningar. För den sportintresserade erbjuder staden förutom skidåkning också sim- och sporthall, ishall med två isytor, golf, boule, ridning, tennis, fotboll, orientering, dans och mycket annat. De flesta av dessa aktiviteter utövas på Lassalyckan där man samlat ett 20-tal idrotter på ett och samma ställe. Lassalyckan är ett fantastiskt ställe om du gillar sport.

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!