Brf Räfsan, Trädgårdsstaden i Skövde

Välkommen till Brf Räfsan, Trädgårdsstaden i Skövde. Här uppför Borohus ett mycket tilltalande nyproduktionsprojekt med 24 bostadsrättslägenheter i sex huskroppar.

Trädgårdsstaden är Skövdes nyaste stadsdel som uppförs strax öster om staden. Här ska områdena byggas efter det klassiska trädgårdsstadskonceptet. Tanken bakom Trädgårdsstaden är att skapa en ny ”grön” stadsdel.

Brf Räfsan i Trädgårdsstaden kommer bli ett fantastiskt fint bostadsområde med bebyggelse som sammanbinds med traditionella gator, förgårdar och trädgårdar.

Karaktären är småskalig och här bygger Borohus prisvärda lägenheter för dig som vill bo bekvämt och bekymmersfritt nära till det mesta. Både natursköna promenader, en fika på stan eller att helt enkelt bara vara runt huset i den egna trädgården.

Området är beläget mellan staden och landsbygden, cirka tre km från centrum. I närheten av Trädgårdsstaden ligger Stallsikens handelsområde med flertalet större butikskedjor inom heminredning och elektronik. Skövde ridskola ligger nära och förskolan som öppnade 2012 är jättefin. Goda bussförbindelser och cykelvägar leder in till centrum.

Den klassiska Trädgårdsstaden är förebild och målet med nya Trädgårdsstaden i Skövde är att skapa en småskalig, sammanhållen bebyggelse, där gränsen mot omgivningen är så tydlig att hela området framstår som en sammanhållen enhet. Kännetecken är en ganska låg bebyggelse i två våningar, traditionella småstadsgator och lummiga platser att kunna samlas runt. Både för vuxna och barn.

Dokument

Brf Räfsan broschyr

slutsalt
Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!