Brf Öbolandet, Trosa

Modernt boende i skärgårdsmiljö

Nu ges chansen att förverkliga drömmen om en modern bostad i idyllisk skärgårdsmiljö. På Öbolandet uppför Borohus ett nybyggnadsprojekt om 10 parhus fördelade över 20 bostäder i bostadsrättsutformning. Här kan ni vänta er en bekväm och fridfull tillvaro, nära till vattnet och inte långt från Trosas pittoreska stadskärna.

Söder om Trosa hamn väntar skärgårdsidyllen Öbolandet, som i folkmun fått namnet Edanö. Från fastlandet ges goda och smidiga förbindelser till ön – via bro för fordonstrafik samt belyst brygga för gångare och cyklister. På ön njuter såväl invånare som turister av det sörmländska kulturlandskapet, naturvariationer och havets påtagliga närhet. Öbolandets bebyggelse är genomtänkt och samspelar harmoniskt med skärgårdsnaturens vackra formspråk.

Omgivningarna präglas av allt från öppna strandlinjer och välvårdade allmänningar till lummiga löv- och barrskogar. Ett exempel på ett omtyckt och välskött naturområde är Borgmästarholmen på Öbolandet. Badet vid Borgmästarholmen har restaurerats i år så nu har Trosa har ytterligare ett bad nära centrum. Låter denna naturmiljö lockande? Nu ges nämligen äntligen tillfället att förverkliga drömmen om ett modernt skärgårdsliv. Det nya bostadsområdet kommer vara fint beläget nära brofästet och ha bland annat ängsmark och skogsdunge som granne.

De tio parhusen kommer att uppföras i bostadsrättsutformning, fördelad över 20 bostäder. Närheten till brofästet ger er exemplariska kommunikationsmöjligheter såväl till fots som med cykel och bil. Redan på andra sidan väntar hamnen, där ni välkomnas av de ikoniska segelbåtarna. Promenera sedan vidare för att anlända till Trosas pittoreska stadskärna och dess serviceutbud. Här kan ni exempelvis vandra längs ån i godan ro, beskåda de gemytliga trähusen och slå er ned vid ett kafé för en värmande kopp och lite nybakt. Passa även på att besöka Trosas stadsbibliotek och låna allt från sagoböcker till äventyrsskildringar – här hittar ni både den perfekta sommarläsningen och godnattsagan.

När kylen ekar tom eller trerättersmeny står överst på agendan styr ni kosan mot någon av stadens matbutiker. Coop finns på torget och ligger därmed närmast i förhållande till er nya adress. Ingredienserna kan även inhandlas i välsorterade ICA Trossen, som är belägen vid Trosaporten.

Familjen fröjdas åt barnomsorg och flera omtyckta skolor inom cykelavstånd. Minstingen får skjuts till Vitalisskolan (åk F-6) eller till Skärlagsskolan (åk F-6) – som ligger endast 2 km respektive 2,8 km från ert nya hem. Tonåringarna hoppar däremot upp på cykel och trampar de 2,5 kilometrarna till Tomtaklintskolan
(åk 7-9).

Som pricken över i:et bor ni ännu närmare den populära Trosabussen. Bussen avgår från andra sidan bron och tar er till Stockholm på 50 minuter – utmärkt för såväl pendlaren som dagsutflykter till huvudstaden. I Vagnhärad som är beläget ca 7 km från Trosa har man ypperligt pendlingsläge; nära till E4:an norr mot Stockholm och söder mot Nyköping/Norrköping/Skavsta. Centralt i Vagnhärad finns järnvägsstation med tåg och buss som bla. tar dig till Stockholm på 40-45 min.

Försäljning sker genom:

Fastighetsbyrån
Nahren Younan Linerstad
Mobil: 0720-69 00 69
E-post: nahren.younan@fastighetsbyran.se
Länk till objektet: https://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?objektID=1991211

Dokument

Brf Öbolandet folder
Brf Öbolandet broschyr
Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!