Brf Högmora 51, Östra Terassen, Huddinge

I samarbete med Innovation Properties bygger vi på Östra Terrassen i Högmora 50 bostäder i varierande storlekar, allt från våra supereffektiva studio och ateljéhus till våra parhus i varierande storlekar från 70 till 133 kvm. Bostäderna säljs helt nyckelfärdiga med altaner och gräsmatta.

Exteriörbild på Brf Högmora 50

MODERNA OCH ATTRAKTIVA BOSTÄDER I FANTASTISKT NYBYGGT OMRÅDE I HUDDINGE


OmrådeHögmora, Huddinge
AdressSödervägen 36
Antal bostäder50
Storlek70-133 m²
SäljstartPROJEKT SLUTSÅLT
InflyttningQ4 2021 Q1 2022
PartnerInnovation Properties

Bostäderna

Brf Högmora 51
Parhus, 6 rum och kök
Storlek: 133 kvm

Familjevänligt parhus om 6 rum och kök med trevliga sociala ytor på entréplan som tillsammans med dom stora fina fönsterpartierna skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Under trappan skapas ett naturligt utrymme dör dold förvaring. I anslutning till hallen ligger badrum med dusch samt separat tvättstuga. Det stora köket har fönster mot entrésidan samt ansluter till vardagsrummets naturliga matplats och dom fina fönsterpartierna.

På övervåningen inryms husets fyra sovrum tillsammans med ett allrum och ett badrum med badkar.

Bild på Brf Barometern 19 vardagsrum och matplats

Brf Högmora 51
Parhus, 4-5 rum och kök
Storlek: 72 + 45 kvm

Unikt boende utöver det vanliga med dubbel takhöjd och takfönster som skapar en bostad utöver det vanliga.

Direkt när man öppnar ytterdörren möts man av dubbel takhöjd och takfönster. Trappan med räcke i glas leder upp till övervåningen.

I anslutning till hallen ligger badrum/kombinerad tvättstuga med dusch. Vidare in i huset möts man av köket, matplatsen och den fina vardagsrumsdelen med fantastisk rymd och fina fönsterpartier som leder ut till altan och trädgård. Entréplan inrymmer även två sovrum.

På husets övervåning står det köparen fritt att disponera ytan.

Vardagsrum och kök

Brf Högmora 51
Studiohus i två varianter.

Våra studiohus erbjuder ett ytterst effektivt boende på få kvadratmeter . Det välplanerade studiohuset ger ett bekvämt boende med parhusens alla kvalitéer. 

Tio studiohus med loft:
Bottenplan = 25m²
Loft = 16,9m²

Sex sluttnings studiohus:
Bottenplan = 24,1m²
Överplan = 25,9m²


OMRÅDET

Östra Terrassen är vackert beläget på lugn återvändsgata med naturen som närmsta granne.

Högmora ligger mellan sjön Magelungen och Trehörningen och har länge varit ett uppskattat fritidsområde vars historia går tillbaka ända till stenåldern. Här bor man granne med naturen med närhet till Örlångens naturreservat som erbjuder grillplatser, vandringsleder och härliga naturupplevelser och möjliggör ett aktivt friluftsliv.

Inom området finns våtmarker med högt skyddsvärde för fågellivet. Örlången, Ågestasjön, Mörtsjö och en del av Trehörningen ligger alla inom naturreservatets område varav Örlången är den största. Sjön är omtyckt och välbesökt av Huddingeborna året om och inbjuder till fiske, bad, fågelskådning och kanoting. Vinterhalvåret är det skridsko- och långfärdsskridskoåkning på sjön som gäller. Promenader och skidåkning är andra populära aktiviteter i området liksom möjligheten att plocka svamp och bär beroende på årstid.

Högmora ligger nära Huddinge centrum där det finns ett brett utbud av butiker, nöje, service, mat och kultur. Här finns väletablerade kedjor samt många små lokala handlare. Shoppingcentret är en trevlig och självklar mötesplats för boende i kommunen och här träffas man för att shoppa, äta en bit mat och umgås i en levande torgmiljö. I kommunen finns muséer, kulturhus samt bibliotek. Kulturutbudet är stort med många årliga evenemang.

Inte långt från Högmora ligger även etablerade Farsta centrum med generösa öppettider. I centrumet samsas 150 butiker, mataffärer och restauranger.

Läget är optimalt för de som vill ha närhet till naturområden men samtidigt ha möjligheten att snabbt kunna ta sig in till stan.

Handduk på bänk
Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!