Hustillverkare Lite mer om oss som hustillverkare

Hustillverkare

Lite mer om Borohus som hustillverkare!

Erfarenhet och kunnighet

Med erfarenhet och kunskap som våra främsta verktyg hoppas vi i alla lägen kunna leva upp till era högt ställda förväntningar på en hustillverkare. Våra säljare, arkitekter och husbyggare har stor erfarenhet av husbyggnation och vet dessutom vilka dörrar det ska knackas på när det gäller kontakt med myndigheter, banker och entreprenörer med flera.

Garanterad kvalitet

Borohus kännetecknas av kvalitativ byggteknik och bra byggråvaror. Våra hus byggs av prefabricerade väggar som spikas i fabriken, antingen i Mjöbäck eller i Falkenberg. Punktlighet och noggrannhet honnörsord hos oss och i våra rutiner finns en omfattande kvalitets- och leveranssäkerhetskontroll. Skulle något mot förmodan gå fel har ni hos oss ett 10-årigt konsumentskydd med färdigställande- och nybyggnadsförsäkring enligt avtal samt en ettårig fullvärdesförsäkring, vid byggnation i Sverige.

Kundfokus och valfrihet

Vår ambition är att ge våra kunder största möjliga valfrihet och flexibilitet. Denna hemsida skall därför ses som inspiration och en hjälp på vägen till ert drömboende. Vi är inte rädda för att rita om och rita rätt – ända fram tills du är nöjd. Vi vill finnas nära våra kunder, vara lättillgängliga och ha bra kontakt från första samtalet och ända fram tills ni själva inte känner behov av oss. Vi är en flexibel hustillverkare!

Säkerhet och stabilitet

Hos oss på Borohus får ni fast pris i åtta månader på både material och montering samt fraktfri transport så långt farbar bilväg för större lastbil med släp finns (eventuella färjekostnader tillkommer dock). Vi ser fram emot att bygga ditt nya hus; villafritidshus eller något mittemellan.

hustillverkare i fabriken
Beställ katalog Här kan du beställa våra kataloger!

Beställ katalog
Hem utöver det vanliga Ta en titt på några av våra projekt
Våra villor Välj villamodell!
Våra fritidshus Välj fritidshusmodell!
Här finns vi Lokalkontor

Våra kontor med husspecialister finns utspridda runt om i Sverige och de ställer gärna upp och hjälper dig hitta rätt tomt, villa och fritidshus.

Kontakta ditt lokalkontor