Brf Eldgropen 12, Glömsta, Huddinge

Projektet är vackert belägen i en södersluttning med fin utsikt över området. Bostäderna är fördelade på fyra parhus och fyra mindre studiohus. Dessa genomsyras av innovativ arkitektur och väl utvalda materialval såsom, vitoljade ekgolv, kökssnickerier och badrumsinredning från danska HTH, infällda spotlights och ljudsystem från Sonos bland annat.

Samtliga bostäder kännetecknas av ljus och rymd, dubbel takhöjd upp till 5 meter och stora panoramafönster som tack vare husens placering ändå får ett gott insynsskydd. Bostäderna är väl anpassade för området och arkitekturen är stram och helt rätt i tiden med fasad behandlad med järnvitriol. De stora fönsterpartierna gör att känslan mellan inne och ute suddas ut. 

Husen är framtagna av arkitektbyrån Hultman & Vogt unikt för detta projekt. Alla bostäder får sin egen trädgård och parkeringsplats.

Glömsta/Vistaberg är ett naturskönt och strategiskt rätt område med närhet till både Huddinge C och E4:an. Här finns gott om strövområden och den populära badsjön Gömmaren ligger endast 10 minuters promenad från föreningen. I området finns även dagis och den populära Vistabergsskolan. Buss avgår ca 200 meter från bostaden.

Välkommen hem!

Dokument

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!