Brf Rödingen 6, Huddinge

Borohus uppför på totalentreprenad sex bostäder åt bostadsrättsföreningen Rödingen 6 i Huddinge. Två parhus och två mindre studiehus. 

Projektet är ett samarbete med Innovationproperties AB.

Projektet är centralt men ändå lugnt beläget endast 750 meter från Huddinge C. Bostäderna är fördelade på två parhus och två mindre studiohus. Dessa genomsyras av innovativ arkitektur och väl utvalda materialval såsom,  vitoljade ekgolv, kökssnickerier och badrumsinredning från danska HTH, infällda spotlights och ljudsystem från Sonos.

Samtliga bostäder kännetecknas av ljus och rymd, delvis dubbel takhöjd upp till 5 meter och stora fönster som tack vare husens placering ändå får ett gott insynsskydd. Bostäderna är väl anpassade för området och arkitekturen är stram och helt rätt i tiden med fasad behandlad med järnvitriol. De stora fönsterpartierna gör att känslan mellan inne och ute suddas ut. Husen är framtagna av arkitektduon Hultman & Vogt. Alla bostäder får sin egen trädgård och parkeringsplats.

Solgård ligger i direkt anslutning till Huddinge C och är ett uppvuxet villaområde med förskola och närhet till trevliga strövområden.

Välkommen hem!

Dokument

Projektbok Brf Rödingen 6

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!