Brf Gylle, Borlänge

BORLÄNGES MEST SPÄNNANDE PROJEKT PÅ 30 ÅR!
Totalt 63 st bostadsrätter i två etapper. 

Projektet säljs av Svensk Fastighetsbyrå i Borlänge 

Ett mycket tilltalande nyproduktionsprojekt med 14 lägenhetshus med 4-5 lägenheter per hus fördelat på 8st 2 RoK, 28 st 3 RoK, och 27 st 4 RoK, totalt 63 bostadsrätter! 55 st carportar (ingår till 3 och 4 RoK) samt 41 st parkeringsplatser. Gemensamhetshus finns för källsortering och områdesförråd samt undercentral. Lägenheterna har funktionell planlösning som ett modernt boende skall innehålla och är ritade av arkitekt Klas Wrange på Sweco. Utvecklat och projekterat av Borohus. Uppföres som totalentreprenad av Erlandssons Bygg.

–PLANLÖSNING 4 RUM & KÖK–
101,5 kvm i två plan med egen altan och liten trädgård! Välj själv hur många sovrum du vill ha, 3-5 sovrum är möjligt! Modern och öppen planlösning med ett härligt kök/vardagsrum på entrévåningen och utgång till altan. Badrum med kakel/klinker och golvvärme! Generös entré med god plats för avhängning. Ett sovrum/gästrum/kontor på entrévåningen. Övervåningen har även det ett modernt badrum med kakel/klinker och golvvärme, hall och 2-4 sovrum. Väljer man 3 sovrum har man nästan 37 kvm på övervåningen till TV – rum, lekrum, allrum etc med utgång till balkong! Välj det bästa utifrån era förutsättningar! Carport och motorvärmare, samt förråd ingår till alla lägenheter 4 rum & kök!

–PLANLÖSNING 3 RUM & KÖK– 
75, 2 kvm i modernt utförande! Öppen planlösning mellan kök/vardagsrum som är hela 36 kvm! Underbara ytor att umgås på! Separat klädkammare ger er goda förvaringsmöjligheter. Ni har också ett eget förråd som tillhör lägenheten. Härligt badrum med kakel/klinker och golvvärme. Två bra sovrum. Dessa lägenheter finns med egen uteplats i markplan samt på övervåning med balkong. Carport och motorvärmare, samt förråd ingår till alla lägenheter 3 rum & kök!

–Planlösning 2 RUM & KÖK– 
57 välplanerade kvadratmeter antingen i markplan eller en liten trappa upp. Öppen planlösning mellan kök/vardagsrum och ett bra sovrum. WC/Dusch/Tvätt med kakel/klinker/golvvärme. Möjlighet att göra ett till sovrum finns i ritningarna, dock ett mindre sådant! Eget förråd har du i anslutning till entrén!

Hög kvalité genomgående på det som är ”standard”. En hel katalog finns med tillval finns, om man vill sätta sin egen prägel på bostaden.

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!