Brf Barometern 19, Talldalen i Huddinge

Projektet är optimalt beläget i hjärtat av Talldalen där Vistaberg möter Glömsta. Här är det direkt närhet till både förskola, skola och busskommunikationer. Projektet angränsar även till stall, löparspår och naturområden med badsjön Gömmaren inte långt bort. Bostäderna vetter i soligt sydvästläge och säljs helt nyckelfärdiga med altaner och gräsmatta.

Brf Barometern 19 områdesbild från gatan

MODERNA PARHUS MED SAMTIDA ARKITEKTUR I OLIKA STORLEKAR OCH YTEFFEKTIVA STUDIOHUS


Område
Adress
Antal bostäder
Storlek
Säljstart PROJEKT SLUTSÅLT
Inflyttning

OMRÅDE: Talldalen/Vistaberg, Huddinge

ANTAL BOSTÄDER: 19 st

INFLYTTNING: Årsskiftet 20/21

PARTNER: Innovation Properties AB

Bostäderna

Brf Barometern 19
Parhus, 6 rum och kök
Storlek: 133 kvm
Pris: 5 150 000 kr
Månadsavgift: 4 852 kr

Familjevänligt parhus om 6 rum och kök med trevliga sociala ytor på entréplan som tillsammans med dom stora fina fönsterpartierna skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Under trappan skapas ett naturligt utrymme dör dold förvaring. I anslutning till hallen ligger badrum med dusch samt separat tvättstuga. Det stora köket har fönster mot entrésidan samt ansluter till vardagsrummets naturliga matplats och dom fina fönsterpartierna.

På övervåningen inryms husets fyra sovrum tillsammans med ett allrum och ett badrum med badkar.


Brf Barometern 19
Parhus, 4-5 rum och kök
Storlek: 72 + 45 kvm
Pris: 4 250 000 kr
Månadsavgift: 4 376 kr

Unikt boende utöver det vanliga med dubbel takhöjd och takfönster som skapar en bostad utöver det vanliga.

Direkt när man öppnar dörren möts man av dubbel takhöjd och takfönster. Trappan med räcke i glas leder upp till övervåningen.

I anslutning till hallen ligger badrum/kombinerad tvättstuga med badkar. Vidare in i huset möts man av köket, matplatsen och den fina vardagsrumsdelen med fantastisk rymd och fina fönsterpartier som leder ut till altan och trädgård. Entréplan inrymmer även två sovrum.

På husets övervåningen står det köparen fritt att disponera ytan. Man kan med fördel nyttja den som dels ett tv-rum med utsikt ner mot vardagsrummet och i andra delen kan man inreda ett sovrum med både gavelfönster och två takfönster.


Brf Barometern 19
Studiohus, 1 rum och loft
Storlek: 33 kvm
Pris: 1 795 000 kr
Månadsavgift: 1 880 kr

Vårt studiohus erbjuder ett ytterst effektivt boende på 33 kvadratmeter golvyta. Det välplanerade studiohuset med sovloft ger ett bekvämt boende med parhusens alla kvalitéer. Entréplanet präglas av ett öppet och socialt utrymme. Studiohusets planlösning är extremt väl utnyttjad med en öppen yta mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet får en dubbel takhöjd på 3,5 meter vilket ger rummet härlig rymd. Entréplanet har ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora panoramafönstren med skjutdörrsparti som öppnar upp mot den privata uteplatsen och trädgården.


OMRÅDET

Med direkt närhet till naturen och mysiga badsjön Gömmaren och samtidigt ett område med flera förskolor och skolor är Talldalen ett paradis för den aktiva familjen.

Vistaberg är ett naturskönt område i en gammal kulturbygd i Huddinge som kännetecknas av parhus, radhus och villor men även av mycket grönska såsom ängar och mysiga strövområden. Området är mycket populärt bland barnfamiljer med sin angränsande natur och närheten till djuren vid Lövsta Gård.
Skogen, de naturliga kullarna och områdets historia som sträcker sig tillbaka ända till järnåldern ger Vistaberg en känsla av lugn och harmoni. I naturen går det att spendera tid med familjen med bär- och svampplockning eller sköna promenader. De närliggande sjöarna inbjuder till bad och lek på sommaren och uppfriskande skridskoåkning på vintern. Här finns också Stockholmsområdets högsta skidbacke endast fem minuters bilfärd bort.
Den omtyckta Vistabergsskolan och flera förskolor ligger i ­området vilket är tryggt och smidigt. Några minuter från trädgårdsstadsidyllen finns Huddinge Centrum med service och kommunikationer. Söker man ännu mer shopping, kultur och nöjen ligger Vistaberg strategiskt med Heron City, Kungens Kurva eller Skärholmen Centrum på behagligt avstånd.

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!