Fritidshus | Bygg fritidshus för alla årstider | Borohus

Sidor

Funderar ni på att bygga fritidshus? Fritidshus för alla årstider

Fritidshus för alla årstider

Den finaste tiden är fritiden! Borohus fritidshus är byggda med stor omsorg för att du och din familj ska kunna njuta av fritiden – året om. Både när sommarsolen lyser som mest och när vintern rasar utanför stugan. Våra fritidshus är byggda för året-runt-bruk oavsett var i Sverige du väljer att bygga. Vacker insjö, tyst fjällmiljö, enslig skogsglänta eller i skön lantmiljö? Var vill du helst koppla av och njuta av din fritid och ditt nya hus? Vi på Borohus har alltid flera byggklara tomter till salu. Se våra lediga tomter här.

Just nu har vi visningshus (fritidshus) på Nybygget i Stockholm och på Husknuten i Göteborg. Inspireras och hitta ditt drömfritidshus hos Borohus!

Fritidshus – en investering för framtiden

Ett fritidshus är så mycket mer än bara ett hus. Det är sol och bad, långa ljusa kvällar, middagar med släkt och vänner och en god bok framför brasan. Det är en investering i livskvalitet. I vårt fritidshusprogram presenterar vi våra fritidshus fördelat på fem olika husserier. Vi har valt att namnge dem efter klassiska svenska platser i naturen som lämpar sig för ett fritidshusboende. Se platserna och våra hus som en inspirationskälla – dröm er sedan bort, tänk till och anpassa huset efter era egna önskemål. Oavsett på vilken plats ni väljer att bygga just ert Borohus kan ni vara säkra på att ni kan njuta av er fritid i det under årets alla dagar. Beställ vår katalog och låt dig inspireras av våra härliga fritidshusmodeller.

Filtrera

hustyp fritidshus
antal rum
Byggnadsarea
Intresserad? Kontakta oss eller beställ katalog

Kontakta oss     Beställ katalog