Sidor

Bygga fritidshus? Borohus bygger fritidshus för alla årstider

Fritidshus för alla årstider

Bygga fritidshus är en investering för livet. Borohus fritidshus är byggda med stor omsorg för att du och din familj ska kunna njuta av fritiden – året om. Våra fritidshus är byggda för året-runt-bruk oavsett var i Sverige du väljer att bygga. Vill du bygga fritidshus nära sjön, fritidshus vid havet eller kanske en fjällstuga eller jaktstuga. Vi har flera tomter till salu. Du kanske hittar din drömtomt bland våra byggklara tomter här.

Fritidshus tillverkare

Borohus tillverkar fritidshus efter era önskemål. Vi har många fina fritidshusmodeller, både lofthus, enplanshus, 1,5-planshus och enplanshus. Våra fritidshus är självklart byggda för året-runt-boende. Se våra fritidshusmodeller här.

Vi har även visningshus (fritidshus) på Nybygget i Stockholm och på Husknuten i Göteborg.

Filtrera

hustyp fritidshus
antal rum
Byggnadsarea

Fritidshus – en investering för framtiden

Ett fritidshus är så mycket mer än bara ett hus. Det är sol och bad, långa ljusa kvällar, middagar med släkt och vänner och en god bok framför brasan. Det är en investering i livskvalitet. I vårt fritidshusprogram presenterar vi våra fritidshus fördelat på fem olika husserier. Vi har valt att namnge dem efter klassiska svenska platser i naturen som lämpar sig för ett fritidshusboende. Se platserna och våra hus som en inspirationskälla – dröm er sedan bort, tänk till och anpassa huset efter era egna önskemål. Oavsett på vilken plats ni väljer att bygga just ert Borohus kan ni vara säkra på att ni kan njuta av er fritid i det under årets alla dagar. Beställ vår katalog och låt dig inspireras av våra härliga fritidshusmodeller.

Intresserad? Kontakta oss eller beställ katalog

Kontakta oss     Beställ katalog