Om Borohus

Borohus startades 1928 och är en av Sveriges äldsta hustillverkare. Vi har varit husleverantörer och byggt hus, villor och fritidshus åt tusentals nöjda kunder. Borohus har genom tiderna varit ett av de mest framgångsrika i husbranschen.

Vi har försäljningskontor på flera platser i Sverige och även verksamhet utomlands. All tillverkning sker i Mjöbäck, ett litet samhälle mellan Borås och Falkenberg, där trähustraditionen levt och erfarenheter samlats i århundraden.

Vår affärsidé:
"Vi erbjuder flexibla boendelösningar med hög kvalité. Tillsammans med ett bra pris gör det Borohus till det självklara valet av hustillverkare."

Vi ser fram emot att bygga ditt nya hus, villa eller fritidshus.

Borohus AB
512 65 Mjöbäck
Tel. 0325-18620
E-post. info@borohus.se

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

 

Husköparen Lars

 ”Ett hus som ser snyggt och häftigt ut i katalogen kan kännas på ett helt annat sätt när ni väl upplever det – och tvärtom! Se till att besöka visningshusen och verkligen känna efter.

Bild 2