Nova 3 | 2 planshus med stora fönster | Borohus

Nova 3

Nova 3 har en nästan kvadratisk planlösning och kubisk form. Det i kombination med en rakt igenom modern fönstersättning skiljer sig Nova 3 från de flesta andra hus. Utformningen är perfekt för er som vill ha en framsida som är fri från insyn och som har en vacker utsikt eller en härlig trädgård mot baksidan. 

Villan har sammanlagt fyra sovrum, ett på nedervåningen och tre på övervåningen. I föräldrasovrummet på övervåningen finns det möjlighet att sätta in ett fönster mot den öppna delen från vardagsrummet nedanför. Det har nämligen öppet helt till taket på våning två.

Planlösning

Öppet upp | Vardagsrummet badar i ljus från de stora glaspartierna från golv upp till yttertaket och de båda umgängesytorna knyts ihop genom den öppna takytan.

Effektfullt | För en extra effektfull upplevelse placera ett fönster mot nedervåningen från föräldrasovrummet på våning 2.

”Invändiga skjutdörrar är en smart och platsbesparande lösning som går att applicera på de flesta planlösningar. Extra bra för rum som ofta står öppna men som gärna får avskärmas snabbt och smidigt vid behov.” Arkitekten Martin

Fasad

Intresserad? Kontakta oss eller beställ katalog

Kontakta oss     Beställ katalog