Nova 3

Nova 3 är huset som verkligen sticker ut i mängden. Med sin häftiga kubiska form och stora fönsterpartier blir både utsidan och insidan en fröjd för ögat. Utformningen är perfekt om man vill ha en framsida fri från insyn och en storslagen utsikt över baksidan.

Huset har hela fyra sovrum, ett på nedervåningen och tre på övervåningen. Om man inte behöver så många sovrum passar två av de mindre sovrummen på övervåningen perfekt som hemmakontor med bra ljusinsläpp via stora fönster och gott om plats för både skrivbord och förvaring. I föräldrasovrummet på övervåningen finns det möjlighet att sätta in ett fönster mot den öppna delen från vardagsrummet nedanför som har öppet helt till taket på våning två.

Köket och vardagsrummet badar i ljus från de stora glaspartierna från golvet upp till yttertaket och de båda umgängesytorna knyts ihop genom den öppna takytan.

Hus med wow-känsla!

Planlösning

Öppet upp | Vardagsrummet badar i ljus från de stora glaspartierna från golv upp till yttertaket och de båda umgängesytorna knyts ihop genom den öppna takytan.

Effektfullt | För en extra effektfull upplevelse placera ett fönster mot nedervåningen från föräldrasovrummet på våning 2.

”Invändiga skjutdörrar är en smart och platsbesparande lösning som går att applicera på de flesta planlösningar. Extra bra för rum som ofta står öppna men som gärna får avskärmas snabbt och smidigt vid behov.” Arkitekten Martin

Fasad

Intresserad? Kontakta oss eller beställ katalog

Kontakta oss     Beställ katalog