Karisma 5A

Detta hus innehåller allt som dom flesta behöver. Öppen entré med bra och dolda avhängningsmöjligheter. Gemensamhetsytorna som består av kök och vardagsrum präglas av öppenhet, ljus och rymd. Där är det nästan fyra meter till nock som dessutom är genomlyst av spetsfönster från gavelspetsarna i båda ändar. Det separerade föräldrasovrummet har lyxigt fått ett eget badrum och i andra ändan av huset hittar du ytterligare två sovrum, allrum och wc. Klädvård och teknik har fått en egen avdelning, avskild från övriga huset för att inte störa. Kan det bli bättre på bara 110 m²?

I Göteborg kan ni besöka ett Karisma 5A på visningshusområdet Husknuten. Utöver standard är detta hus utrustat med ryggåstak även i allrummet, samt med ett extra takfönster och spetsfönster för extra ljusinsläpp. För att visa på möjlighet till variation har vi där även lagt in en del tillvalsdetaljer, t.ex. ett lingrönt kök från Marbodal.

Till visningshuset

3D-visualisering av Karisma 5A

Planlösning

"Jag är så nöjd med Borohus! Allt flöt på under bygget och finishen på detaljerna blev riktigt bra. Jag hade inga problem överhuvudtaget. Rekommenderas varmt!" Husköparen Göran

Fasad

Intresserad? Kontakta oss eller beställ katalog

Kontakta oss     Beställ katalog