Bygga hus Göteborg

21/02/2019

Att bygga hus i Göteborg med omnejd är en spännande och givande upplevelse. Med Borohus som din pålitliga husbyggare och hustillverkare kan du förverkliga din dröm om ett eget hem eller fritidshus på Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder en unik blandning av modern design och högkvalitativt hantverk, vilket gör ditt nya hem till något alldeles extra.

Bygga hus med Borohus

Kontakta Borohus idag för att börja resan mot ditt nya hus. Borohus är en trygg hustillverkare som funnits sedan 1928. Hör av dig oss om Ni skall bygga hus i Göteborg med omnejd.

Besök våra visningshus på Husknuten i Västra Frölunda på Frölunda Smedjegata 4. Vi har tre hus att visa upp på området. Villa Karisma 125, Villa Karisma 5A och fritidshuset första Lyckan. Välkomna in och prata hus med oss!

Göteborg
Smedjegata 4
421 32 Västra Frölunda
Sverige
Phone: 0708-12 89 73
Email: mathias.cederqvist@borohus.se

Bygg hus med Borohus: Din Guide till ett Drömhem på Västkusten

Här är några viktiga steg och tips för att göra ditt husbygge så smidigt och framgångsrikt som möjligt.

Välj Rätt Tomt

Det första steget i att bygga hus är att hitta den perfekta tomten. Göteborg har många attraktiva områden, från havsnära platser som Askim, Hovås och Torslanda till mer centrala lägen i Majorna och Örgryte. Givetvis finns det även förtjusande områden på öarna såsom Hönö, Öckerö, Björkö och Hälsö. Tänk på närheten till skolor, arbete, och fritidsaktiviteter när du väljer din tomt. Borohus hjälper dig gärna med rådgivning kring val av tomt som bäst passar dina behov.

Anlita Borohus – Din pålitliga husbyggare

När du har din tomt är nästa steg att samarbeta med en pålitlig husbyggare. Borohus AB har lång erfarenhet av att bygga hus i Göteborg och alla kranskommuner och vi är stolta över vårt goda renommé och våra många nöjda kunder. Vi erbjuder kompletta lösningar och tar hand om hela byggprocessen, från design till färdigställande.

Design och planering

Nästa steg är design och planering. Våra erfarna arkitekter arbetar nära dig för att skapa en design som passar dina behov och din livsstil. Vi säkerställer att din design följer byggnadsnämndens regler och riktlinjer, vilket sparar tid och pengar i det långa loppet.

Bygglov och tillstånd

Innan byggprocessen kan börja, behöver du ansöka om bygglov hos Göteborgs stad eller gällande kranskommun. Detta kan vara en tidskrävande process, men vi på Borohus hjälper dig med ansökan och ser till att all dokumentation är korrekt och komplett, så att du kan fokusera på de roliga delarna av husbygget.

Byggprocessen

Själva byggprocessen är både spännande och utmanande. Med Borohus vid din sida kan du känna dig trygg med att projektet håller rätt kurs. Vi håller regelbunden kommunikation och hanterar oförutsedda händelser på ett effektivt sätt, så att du kan vara säker på att ditt hus blir klart i tid.

Inflyttning och efterarbete

När ditt hus äntligen är klart är det dags för inflyttning! Detta är en spännande tid, och vi ser till att göra en slutbesiktning för att säkerställa att allt är enligt specifikationerna. Vi vill ju att ditt nya hem blir precis som du drömt om.

Slutsats

Att bygga hus i trakten runt Göteborg med Borohus är en investering i både livskvalitet och framtid. Med vår noggranna planering, erfarenhet och engagemang kan du skapa ett hem som passar perfekt för dig och din familj. Göteborg erbjuder en fantastisk livsmiljö med närhet till både natur och stad, vilket gör det till en idealisk plats att bygga ditt drömhus.

Våra villor Välj villamodell!
Våra fritidshus Välj fritidshusmodell!
Beställ katalog Här kan du beställa våra kataloger!

Beställ katalog
Leveransbeskrivning och produktinformation Läs om Borohus höga standard och fina tillval!
Här finns vi Lokalkontor

Våra kontor med husspecialister finns utspridda runt om i Sverige och de ställer gärna upp och hjälper dig hitta rätt tomt, villa och fritidshus.

Kontakta ditt lokalkontor