Brf Edsvikshöjden i Sollentuna | Borohus

Brf Edsvikshöjden i Sollentuna

Borohus bygger fantastiska Brf Edsvikshöjden i hjärtat av Sollentuna! Ett bättre läge får man leta efter. Totalt 65 välplanerade och energieffektiva bostäder om1-5 rum och kök. Med skyddad innergård som kantas av uteplatser, planteringar och en lummig pergola bildas erbjuds här både lugn och harmoni. Här finns de bästa förutsättningarna för såväl barnfamiljen, pensionären eller det unga paret. Försäljning sker via fastighetsbyrån och ansvarig mäklare Carima Hägglund Hasni.

Försäljningen är redan i full gång och du kan se lediga bostäder samt göra intresseanmälan här. Beräknat tillträde är Q1-Q2 2022.

I hjärtat av Sollentuna hittar ni detta trivsamma bostadsprojekt med välplanerade och energieffektiva bostäder. Bostäderna byggs i ett etablerat och populärt område med nära till både Edsviken och Sollentuna Centrum med affärer, restauranger och kommunikation.

Projektet består av två flerbostadshus som tillsammans bildar ett nytt stadsrum endast några minuters promenad från Sollentuna Centrum. I förlängningen av det lägre flerfamiljshuset på Tellusvägen byggs de sex stadsradhusen. Samtliga bostäder har effektiva och smarta planlösningar med fokus på funktion. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger utrymme för social samvaro.

På hörnet av det större flerfamiljshuset finns en mindre kommersiell lokal, vad den kommer innehålla är inte klart men visst vore det trevligt med ett litet café, en glassbar eller ett minibageri? Föreningens innergård har ett fantastiskt västerläge där det blir naturligt för er att spendera tid efter jobbet eller skoldagen tillsammans med era vänner.

Vi satsar på Miljöbyggnad silver

Vi är stolta över att hela bygget är planerat att klara de tuffa certifieringskraven för Miljöbyggnad silver. Miljöcertifiering av en byggnad innebär att miljöarbetet och byggnadens miljöprestanda granskas av tredje part. Systemet ägs och utvecklas av Sveriges största organisation för hållbart samhällsbyggande, Sweden Green Building Council, som även genomför certifieringarna.

Husen är robust och energieffektivt byggda med en tung stomme och underhållsfri fasad i tegel. Alla lägenheter har stora fina fönster. Nästan samtliga lägenheter har en eller två balkonger. Många lägenheter kommer att få sjöutsikt över Edsvikens glimrande vatten. I garaget finns utrymmen för bilparkering, lägenhetsförråd och cykelparkering. På en del av gården finns sittplatser för umgänge och kanske en enklare middag.

Välkomna till Brf Edsvikshöjden!

brf edsvikshöjden entré

OMRÅDE: Tureberg, Sollentuna

ANTAL BOSTÄDER: 65 st

STORLEK: 25-89 kvm

SÄLJSTART: Hösten 2020

INFLYTTNING: Våren 2022


Försäljning sker via:

Bild på Fastighetsbyråns logo

Fastighetsmäklare: Carima Hägglund Hasni
E-post: carima.hagglund.hasni@fastighetsbyran.se
Tel: 08-625 95 62
Mobil: 0707-35 70 00

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!