Brf Tandådalen Panorama 36

Med en imponerande panoramavy över Tandådalens och Hundfjällets skidbackar introduceras nu bostäder till försäljning i det nyligen uppförda bostadsrättsföreningen Tandådalen Panorama 36. Här erbjuds ett utbud av eleganta bostäder i tre olika storlekar. Var och en är konstruerad med högsta kvalitet och med ett genomgående fokus på materialval, atmosfär och modern standard. Oavsett om du väljer en rymligare bostad eller ett smart planerat Attefallshus, är komforten garanterad. Boendet är designat för att ge dig den ultimata upplevelsen under din fritid, oavsett vilken årstid det än är.

Tre bostadsvarianter

Sluttningshus
Ett elegant boende i två plan som ger extra utrymme för det större sällskapet! Övervåningens allrum och kök i öppen planlösning gör det enkelt att samlas för att laga mat och umgås tillsammans. Väl tilltagna fönsterpartier bjuder på spektakulär utsikt mot fjällets skidområde och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vackert inramat av snygg och stilren nordisk design med snedtak och genomtänkt arkitektur. Här finns även två av bostadens sovrum samt ett badrum med dusch och wc.

Entréplanet bjuder på ytterligare två sovrum samt ett allrum (utan fönster). Här finns ytterligare ett badrum och även bastu med utsikt mot fjället. Som avslut finns en mycket rymlig hall med gott om utrymme för skor, pjäxor och ytterkläder. Praktiskt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.
En stor altan med givet solläge är en självklarhet på detta välplanerade fritidsboende.

Lofthus
Våra Lofthus är en perfekt fritidsdröm med välplanerade utrymmen och väl tilltagen takhöjd där kombinationen av träklädda väggar och stora glaspartier verkligen kommer till sin rätt. Utsikten som bjuds mot fjäll och natur tillsammans med den mjuka färgsättningen ger en lugn och behaglig känsla. Koppla av framför den sprakande brasan, laga mat och umgås. Allt med det vackra fjället som bakgrund.
Bostaden har två sovrum i entréplan samt ett ljust och luftigt loft. Det finns två badrum, ett på vardera våningsplan. Givetvis finns även bastu.

Njut av livet utomhus på den väl tilltagna altanen med ljuvligt solläge under större delen av dagen!

Attefallshus
Ett mindre boende med ett stort innehåll! Här har varje kvadratcentimeter planerats noga och skapat ett genuint boende varsamt komponerat med känsla för material, modern standard och komfort.
Här finner du ett modernt och välplanerat kök, sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt ett loft för extra sovplatser. I badrummet finns wc, dusch och tvättmaskin.

En rymlig altan som löper längs hela långsidan ger gott om utrymme för att njuta av livet utomhus.

SLUTTNINGSHUS, LOFTHUS OCH ATTEFALLSHUS I TANDÅDALEN


Området

Hundfjället och Tandådalen ingår i SkiStars skidanläggning i Sälenfjällen. Här finner du skidbackar i varierad svårighetsgrad från enklaste grön till svart och Hundfjällets branta stolthet Väggen. Oavsett om du är glad amatör eller uppskattar mer avancerad åkning så finns här något för alla. Lägg där till flertalet restauranger, matbutik, Skidshop, skoteruthyrning med mera så finner du snabbt att du får en komplett semesterupplevelse i direkt närområde.

Orrliden är vackert beläget på höjden där utsikten alltid gör sig väl påmind. Här finns mycket fina längdspår samt skoterled som under barmarkstiden förvandlas till fina vandrings -och cykelleder.
Vid Hundfjällets anläggning finner du det stora nya hotell SkiStar Lodge Hundfjället. På sikt planeras det för att eventuellt ha verksamhet även sommartid.

Ca 10 minuter bort finner du Scandinavian Mountain Airport med både nationella och internationella avgångar.


Fakta

OmrådeHundfjället / Tandådalen
AdressHjortstigen 1-19, Sälen
Antal bostäder36 bostadsrätter
Bostadsvarianter (storlek)Sluttningshus 90,4 m², Lofthus 69,0 m² och Attefallshus 24 m²
SäljstartPågående
InflyttningQ1-Q2 2024
EntreprenörBröderna Hamrén

Ritningar (pdf)


Försäljning

Alexandra Kristofic
Tel: 0761-31 15 55
E-post: alexandra.kristofic@svenskfast.se


Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!