Brf Kummelnäs 24, Nacka

I den vackra skärgårdsidyllen Kummelnäs i Nacka kommun, planerar vi att bygga 16 moderna arkitektritade parhus och åtta studiohus.


Upptäck Natursköna Kummelnäs, Nacka – Din Oas Nära Stockholm

Välkommen till Kummelnäs, Nacka – en idyllisk pärla som förtrollar med sin naturliga skönhet och samtidigt erbjuder smidig tillgång till pulsen i Stockholms stad. Beläget vid vackra skogar och hav, erbjuder Kummelnäs en unik kombination av lugn och närhet till stadslivets bekvämligheter.

Natursköna Omgivningar

Kummelnäs lockar med sina grönskande skogar, vackra vattendrag och pittoreska stränder längs med Stockholms innerskärgård. Här kan invånare och besökare njuta av härliga promenader, löpturer eller cykelturer längs med natursköna stigar och upptäcka den rika flora och fauna som präglar området året om. Sommartid bjuder Kummelnäs in till avkopplande stunder vid stranden eller utflykter med båt för att utforska öarna runt omkring.

Närhet till Stockholm

Trots sin idylliska avskildhet är Kummelnäs strategiskt beläget med utmärkta kommunikationsmöjligheter till Stockholms city. Med en kort bilresa eller smidig kollektivtrafik kan invånarna snabbt ta sig in till stadens hjärta för arbete, shopping, kulturella evenemang eller kulinariska äventyr. Detta gör Kummelnäs till den perfekta platsen för de som önskar balansera det natursköna lugnet med stadens puls.

Kummelnäs parhus.

ARKITEKTRITADE PARHUS OCH STUDIOHUS I VACKER SKÄRGÅRDSMILJÖ

Boende i Harmoni med Naturen

Dess unika läge har gjort Kummelnäs till en attraktiv plats för ny bostadsutveckling. Med fokus på hållbarhet och bevarande av den naturliga miljön, erbjuder Kummelnäs moderna bostäder som smälter samman med landskapet och ger invånarna möjlighet att leva i harmoni med naturen samtidigt som de har bekvämt avstånd till alla stadens bekvämligheter.

Välkommen till Kummelnäs – där det natursköna möter stadens puls för en livsstil som förenar det bästa av båda världar.


Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!