BRF Victor X

Vi bygger nya bostadsrätter i Växjö. Mellan Växjösjön och Södra Bergundasjön bygger vi 10 st lägenheter i bostadsrättsföreningen Victor X. Bostadsrätterna ligger nära lummiga promenadstråk, det vackra naturreservatet Bokhultet och Lilla Vallens mysiga koloniområde. Det är även nära både till Växjö centrum med både shopping, restauranger och kaféer.

ARKITEKTRITADE RADHUS MED NATUREN NÄRA I NYBYGGDA BARNVÄNLIGA KVARTER


Området

På Vallen i Växjö kombineras verkligen det bästa av två världar. Närhet till lummig natur och sjöar med närhet till Söderleden, bra bussförbindelser och fina cykelbanor som snabbt tar dig till Växjö centrum, Arenastaden och universitetet. I närområdet finns flera för- och grundskolor, vårdcentral, apotek och tandläkare. Det är även nära till både City Gross, Willys och Teleborgs centrum.


OmrådeVallen, Växjö
AdressVallnäsvägen, 352 59 Växjö
Antal bostäder10 st
Storlek114,8 m²
FörsäljningFörsäljning pågår genom Mäklare Bergstrand i Växjö.
InflyttningPreliminärt Q4 2023
PartnerEgen regi

Planritning

Till varje bostad hör ett förråd. Du har också två parkeringsplatser, med ett eluttag och möjlighet att uppgradera till laddbox för elbilsladdning (tillval), i nära anslutning till entrén. Det finns flera gästparkeringar.


Nedervåningen med sina öppna och ljusa ytor bjuder in till social samvaro, men även till rofyllda hemmakvällar. Från vardagsrummet når du enkelt den
mysiga uteplatsen med plats för sommarens uteliv.
En trappa upp möts du av ett allrum med plats för tv eller social samvaro. På övervåningen sover du gott i något av sovrummen och för dig som jobbar hemma
ibland kanske ett av rummen blir ett arbetsrum.
Här finns allt du behöver på två plan. Ett bekvämt hem som ger dig tid över till annat.


Mer information

Pris3 395 000 kr
Avgift4995 kr/mån Inkl. renhållning och va, exkl. el och värme (beräknat till ca 1250kr/mån), tv och fiber

Bilder Brf Victor X

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!