Brf Slottets symfoni | Husleverantör Borohus | Steninge Slottsby

Brf Slottets Symfoni, Steninge Slottsby

Materialleverantör

Borohus är materialleverantör till Brf Slottets Symfonis häftiga radhus med totalt 32 lägenheter fördelat på fyra huskroppar.

I Steninge Slottsby byggs dessa häftiga och välplanerade radhus. Inflyttning beräknas börja i maj 2021. Försäljning pågår och sker via Stigens Fastighetsbyrå. Mer information om priser och tillgänglighet finns här.

I Steninge Slottsby har alla bostäder nära till naturen och nära till bad, strand och hamn i Mälaren, bara några minuter bort. Här skapas en levande plats där butiker, restauranger och naturupplevelser redan finns på plats.

Totalt kommer Steninge Slottsby bestå av 11 tun, små områden i området, där olika typer av hus och boendeformer kommer att blandas. Här byggs både radhus, parhus och singelhus så området kommer att bebos av familjer och singelhushåll i olika stadier i livet. Miljön här präglas av liv och rörelse från första början.

Mer information om projektet.

Planritningar och fasadritningar

Lägenheterna i Brf Slottets Symfoni präglas av ljus och rymd. På bottenvåningen dominerar det stora köket och vardagsrummet med öppen planlösning. Ljuset strömmar in via stora fönster och glasdörrar ut till uteplatsen. På övervåningen har vi ritat in fyra sovrum utan att det känns trångt. Badrum finns på båda våningarna.

Bläddra eller ladda ner broschyren

Försäljning

Bo Stigen
Fastighetsmäklare
0708-674 207
08-646 33 22
bo@stigens.se

Mer information och pris hittar ni här.

Försäljning pågår

Är du intresserad av att köpa någon av bostäderna i det här projektet är du varmt välkommen att kontakta Bo Stigen för mer information.

bo stigen fastighetsmäklare

Telefon: 0708 674 207

E-post: bo@stigens.se

 

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!