Brf Ängslyckan i Kållered

Borohus ska bygga 34 nya bostadsrätter i Kållered, Göteborg. I natursköna Tulebo planeras nu detta nybyggda och familjevänliga radhusområde med rymliga, välplanerade och energieffektiva hus. Området byggs i direkt anslutning till natur, men även med bekvämt avstånd till skola, förskola, buss, ishall, fotbollsplan, badsjö, pendeltåg med mera. Med mycket på promenadavstånd blir livet enkelt.

BOSTADSRÄTTER I MODERNA RADUHS I NATURSKÖNT OMRÅDE I KÅLLERED

OmrådeKållered, Tulebo, Mölndal
AdressÄngbackevägen
Antal bostäder34 st
UpplåtelseformBostadsrätt
Storlek118,7 m²
Antal rum5 rum och kök
SäljstartFörsäljning pågår, anmäl intresse via Fastighetsbyrån
InflyttningQ3 2023 (Hus 13-31) – Q2 2024 (Hus 33-79)
PartnerEgen regi

Bostadsrätter i Kållered

Husen kännetecknas av fina materialval, effektiv planering och lättskötta insynsskyddade uteplatser. Planlösningen är skräddarsydd för familjer med flexibla ytor och badrum på varje våningsplan. Köket kommer från Marbodal och har släta luckor av modell Arkitekt Plus Granit med takanslutning. Till detta kommer vitvaror från Siemens och bänkskivor samt stänkskydd mellan bänkskåp och väggskåp i kvartskomposit från Concentino, Coral Clay Color. Badrummen är utrustade med dusch, wc, handfat med kommod samt spegelskåp. Ett av badrummen har därutöver en tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin.

bostadsrätter borohus

Borohus Kållered

I natursköna Tulebo planerar Borohus detta nybyggda och familjevänliga radhusområde med rymliga, välplanerade bostadsrätter. Området byggs i direkt anslutning till natur, men även med bekvämt avstånd till skola, förskola, buss, ishall, fotbollsplan, badsjö, pendeltåg med mera. Med mycket på promenadavstånd blir livet enkelt.

Hitta hit

Aktuellt

Just nu pågår rivningsarbete på området för att ge plats för de nya bostäderna.

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!