Brf Ältaterrassen

Brf Ältaterassen består av 15 stilfullt utformade stadsradhus som är skapade av arkitekter och fördelade över tre byggnadslängor. Varje hus är utrustat med en egen takterrass, vilket ger bostäderna en unik prägel i området.

De femrumslägenheterna är rymliga och sträcker sig över cirka 136 kvadratmeter fördelade på två våningar. Utöver den generösa inomhusytan har varje bostad tillgång till en fantastisk takterrass som skapar en extra dimension för boendet. Bostäderna är moderna och funktionella, med noggrant utvalda material i neutrala färgtoner och stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Detta skapar en harmonisk och välplanerad bostad för hela familjen.

På bottenvåningen finner du generösa sociala ytor där kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning. Golvbeläggningen består av genomgående enstavig parkett, förutom i våtrum och en del av entréhallen där granitkeramik används. Från den privata uppfarten kommer du till en stenlagd innergård som kan möbleras och användas som en plats att njuta av morgonsolen med en kopp kaffe. På andra sidan av bottenvåningen finns en inbjudande träterrass som sträcker sig längs hela huset.

Övre våningen följer den eleganta stilen från bottenvåningen och skapar en enhetlig atmosfär över båda våningsplanen. Det största sovrummet är utrustat med en hel vägg av garderober och har gott om plats för en dubbelsäng och andra möbler. På övre våningen finns ytterligare tre rum som kan användas som sovrum, allrum eller kontor efter dina önskemål.

En trappa upp från övre våningen tar dig till den imponerande takterrassen. Här kan du skapa en loungehörna, en matplats och en grillplats. Denna plats blir ditt naturliga vardagsrum under sommaren och givetvis nyårsnattens utkiksplats.

Ältaterassen ligger intill Nackareservatet, ett populärt utflyktsmål med vackra naturområden och pittoreska skogssjöar. Här erbjuds året runt aktiviteter för alla. Bussen till Gullmarsplan går nära och i området finns flera förskolor och skolor. Området växer snabbt med nya charmiga småhusprojekt och nya lekplatser, vilket skapar ett attraktivt och barnvänligt område endast tjugo minuter från Stockholms city.

Planritningar och situationsplan


Fakta

Område:Älta, Nacka
Adress:Boplatsringen
Antal bostäder:15 st
Storlek:136 m²
Säljstart:Pågående
Inflyttning:Q2/Q3-2024
Mäklare:Alexander White STHLM
Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!