Trollbäcken, Tyresö

I samarbete med Innovation Properties presenterar vi stolt Brf Långsjöhöjden, som kommer att innehålla arkitektritade, moderna bostäder i två olika utföranden med fantastisk utsikt över Långsjön.

De olika bostäderna kommer att genomsyras av genomtänkta och väl  valda materialval och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Oavsett storleken på bostäderna kommer planlösningarna vara både yteffektiva och funktionella.

Området där vi ska bygga är ett nytt villaområde med direkt närhet till Långsjön. Närmsta samhälle är Trollbäcken, dit är det ca 2 km och Stockholms central har du endast 19 km bort.

Området runt Trollbäcken

Trollbäcken är ett samhälle som ligger i västra delen av Tyresö kommun, ca 2 mil från Stockholm. I centrum vid Alléplan finns både flerfamiljshus och servicebutiker. I övrigt består Trollbäcken mest av småhus och villor. Det finns även omkring 100 fritidshus i området. Runt omkring Trollbäcken finns flertalet härliga badplatser. På vintern brukar Drevviken plogas för skridsko- och skidåkning.

Barnomsorg och skola

  • Kumla Skola F-9
  • Fornuddens Skola F-6 Sofiebergsskolan F-6
  • Förskolan Stenkulan
  • Förskolan Paletten
  • Förskolan Trollebo Montessoriförskolan Klinten Förskolan Kryddan
  • Förskolan Sofiebergsstugan

Affärer och restauranger

Vid Alléplan finns ett flertal butiker och restauranger b.la. apotek, hälsocentral, frisör och matbutiker. I området finns även omtyckta Kumla Herrgård som erbjuder fin mat i vacker miljö.

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!