Brf Edsvikshöjden i Sollentuna | Borohus

Brf Edsvikshöjden i Sollentuna

Borohus kommer låta bygga Brf Edsvikshöjden 65 välplanerade och energieffektiva bostäder om 1-5 rok, varav sex är stadsradhus. Beräknat tillträde Q1-Q2-2022.

Borohus uppför ett nytt bostadsprojekt i Sollentuna!

Välkommen hem!

I hjärtat av Sollentuna hittar ni detta trivsamma bostadsprojekt med välplanerade och energieffektiva bostäder. Bostäderna byggs i ett etablerat och populärt område med nära till både Edsviken och Sollentuna Centrum med affärer, restauranger och kommunikation.

Projektet består av två flerbostadshus som tillsammans bildar ett nytt stadsrum endast några minuters promenad från Sollentuna Centrum. I förlängningen av det lägre flerfamiljshuset på Tellusvägen byggs de sex stadsradhusen. Samtliga bostäder har effektiva och smarta planlösningar med fokus på funktion. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger utrymme för social samvaro.

På hörnet av det större flerfamiljshuset finns en mindre kommersiell lokal, vad den kommer innehålla är inte klart men visst vore det trevligt med ett litet café, en glassbar eller ett minibageri? Föreningens innergården har ett fantastiskt läge med riktning mot bästa västerläge, här kommer ni kunna hänga efter jobbet eller skoldagen tillsammans med era vänner.

Husen är robust och energieffektivt byggda med en tung stomme och underhållsfri fasad i tegel. Alla lägenheter har stora fina fönster. Nästan samtliga lägenheter har en eller två balkonger. Många lägenheter kommer att få sjöutsikt över Edsvikens glimrande vatten. I garaget finns utrymmen för bilparkering, lägenhetsförråd och cykelparkering. På gården finns det markparkeringsplatser samt fler cykelplatser för er som använder cykeln lite oftare. På en del av gården finns sittplatser för umgänge och kanske en enklare middag.

Välkomna till Brf Edsvikshöjden!

OMRÅDE: Tureberg, Sollentuna

ANTAL BOSTÄDER: 65 st

STORLEK: 25-89 kvm

SÄLJSTART: Hösten 2020

INFLYTTNING: Våren 2022


Försäljning sker via:

Bild på Fastighetsbyråns logo

Fastighetsmäklare: Carima Hägglund Hasni
E-post: carima.hagglund.hasni@fastighetsbyran.se
Tel: 08-625 95 62
Mobil: 0707-35 70 00

Tomt eller mark till salu? Vi söker attraktiva tomter och mark!