Hustillverkare

LITE MER OM BOROHUS SOM HUSTILLVERKARE!

ERFARENHET OCH KUNNIGHET
Med erfarenhet och kunskap som våra främsta verktyg hoppas vi i alla lägen kunna leva upp till era högt ställda förväntningar på en hustillverkare. Våra säljare, arkitekter och husbyggare har stor erfarenhet av husbyggnation och vet dessutom vilka dörrar det ska knackas på när det gäller kontakt med myndigheter, banker och entreprenörer m.fl.

GARANTERAD KVALITET
Borohus kännetecknas av kvalitativ byggteknik och bra byggråvaror. Utöver detta är punktlighet och noggrannhet honnörsord hos oss och i våra rutiner finns en omfattande kvalitets- och leveranssäkerhetskontroll. Skulle något mot förmodan gå fel har ni hos oss ett 10-årigt konsumentskydd med färdigställande- och nybyggnadsförsäkring enligt avtal samt en ettårig fullvärdesförsäkring, vid byggnation i Sverige.

KUNDFOKUS OCH VALFRIHET
Vår ambition är att ge våra kunder största möjliga valfrihet och flexibilitet. Denna hemsida skall därför ses som inspiration och en hjälp på vägen till ert drömboende. Vi är inte rädda för att rita om och rita rätt – ända fram tills du är nöjd. Vi vill finnas nära våra kunder, vara lättillgängliga och ha bra kontakt från första samtalet och ända fram tills ni själva inte känner behov av oss.

SÄKERHET OCH STABILITET
Hos oss på Borohus får ni fast pris i åtta månader på både material och montering samt fraktfri transport så långt farbar bilväg för större lastbil med släp finns (eventuella färjekostnader tillkommer dock). Vi ser fram emot att bygga ditt nya hus, villa eller fritidshus.

Arkitekten Martin

”Med fönster- och fasadval kan ni fullständigt förändra stilen på huset. Gör det modernt, stilrent, futuristiskt, New Englandinspirerat eller varför inte välja och vraka som ni vill och göra det individualistiskt!